Προσωπική Ανάλυση

Μέσα από ένα γραπτό κείμενο, μπορούμε να δούμε και να εμβαθύνουμε στην προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά της. Να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, με τα προτερήματά του και τις αδυναμίες του. Μπορούμε έτσι να αναγνωρίσουμε τα σημεία που μας “ενοχλούν” και επηρεάζουν υποσυνείδητα και ίσως αρνητικά την ζωή μας και τις κοινωνικές μας σχέσεις.

Μπορούμε να εξερευνήσουμε την προσωπικότητα του συντρόφου μας, των παιδιών μας, των φίλων και των συνεργατών μας. Να κατανοήσουμε την συμπεριφορά τους, τον τρόπο που εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους, τον θυμό τους. Οι σχέσεις μας θα γίνουν σίγουρα καλύτερες και πιό αληθινές.

Η γραφή μας, δείχνει τον εσωτερικό μας κόσμο, τα συναισθήματά μας καθώς και τον τρόπο που τα εκφράζουμε.

Εμβαθύνετε στην προσωπικότητά σας, συνειδητοποιήστε τα προσόντα και τις αδυναμίες σας, τις κρυφές πλευρές του χαρακτήρα σας, στην προσπάθειά σας να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, να διορθώσετε τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

Γνωρίστε την προσωπικότητα των ανθρώπων που αγαπάτε και προχωρήστε σε μια σωστή σχέση, χωρίς άγχος.

Για την προσωπική σας ανάλυση, χρειάζεται να γράψετε και να υπογράψετε, ένα θέμα δικής σας επιλογής σε λευκό χαρτί Α4, με στυλό τύπου Bic. Καλό θα είναι το κείμενο ξεπερνάει την μία σελίδα. Μην αντιγράψετε κάποιο κείμενο που σας αρέσει. Γράψτε ελεύθερα για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει και μήν ανησυχείτε για το περιεχόμενό του. Δεν θα ασχοληθούμε με αυτό. Απλά γράψτε και επικοινωνήστε μαζί μας.